tiistai 30. lokakuuta 2012

Löytötavarat!

Kolme muovikassillista rikkaampana sai kisan jälkeen palailla kotiin: kahvihuoneen nurkkaan oli perustettu oikein viihtyisä pikku pesä, josta löytyi kaikenlaista tavaraa; verhotangosta roikkuivat kuvan housut; uintirastilta kiikutettiin muovikassillinen jäätyneitä myttyjä jne.

Nyt kaikki muut tekstiilit, paitsi housut ja lenkkarit on pesty (!) ja odottavat omistajaa. Myös yksi gepsi löytyi ja sen saa tuntomerkkejä vastaan. Toppatakki, kello ja vihkisormus saavuttanevat määränpäänsä ensi viikonloppuna. Voin tuoda kamaa pyörärogainingiin 3.11.

Kuvassa siis mikrofleece, Adidaksen kerrastonpaita, s-kokoinen musta paita, lenkkarit, joku ehkä jalassa käyettävä tuki, pyöräilyhanska, Speedon uikkarit, buffi sekä neljä pyyhettä (Megazone, Elixia, vauvan huppuversio ja värikäs).

Pikkuvinkkinä ensi vuoden pyöräilijöille: Voi tehdä kuten BBS-joukkueen kilpailija eli laittaa märät kalsarit tangolle. Kas, ne jäätyivät somasti kiinni koko loppumatkaksi. Nyt vaan odotellaan leudompia kelejä...

Mammuttimarssi-putkihuivien lentorahti ei muuten ole vieläkään perillä, mutta tulevat postissa aikanaan Tiploomin kera. Kärsivällisyyttä.


3 kommenttia:

 1. Löysin 1 ja 2 rastin väliltä tieltä Suunto Arrow30 -kompassin, jonka lähetän mielelläni omistajalle.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. ...alimpana kuvassa olevat hjyvin rakkaat historic luokan sopiviks kuluneet "protest" merkkiset stopparit näyttää aikas tutuille :o

  Nuo ku sais takas esmes syyskylvössä ;)

  KIITOS!
  /Tvp

  VastaaPoista